Over mijAllereerst heet ik jullie van harte welkom op deze pagina. Mijn naam is Esmay, maar ik sta vooral bekend als 'Mees' bij mijn familie en vrienden. Momenteel heb ik net mijn studie grafisch vormgeven met succes afgerond. Helaas heb ik nog geen nieuwe studie kunnen vinden en doe ik het daarom even een jaartje 'rustiger' aan. Ik ben dus één van de mensen die invulling moet geven aan een tussenjaar. Hoe ik dat ga doen weet ik nog niet precies, maar ik probeer zoveel mogelijk open te staan voor elk avontuur dat het leven mij te bieden heeft. Dat doe ik door zoveel mogelijk mezelf te zijn.

Maar wie ben ik nou? Ik ben een vrolijke meid van tweeëntwintig jaren jong. Mijn liefde gaat uit naar mijn familie, vrienden en huisdieren. Zo ben ik al ruim twee jaar de trotse eigenaresse van de twee liefste (mijn excuses!) konijntjes ooit. Ginger en Mae zullen hier dan ook met enige regelmaat even voorbij komen. Daarnaast kan iemand mij uren lang fascineren met mooie verhalen uit de geschiedenis. Deze verhalen verzamel ik graag in de vorm van boeken. Het gevolg? Mijn boekenkast begint langzamerhand uit te puilen. Maar daarmee ben ik er nog niet. Ik ben namelijk ook een ontzettend groot liefhebber van muziek in (bijna) alle soorten en maten. Ik sta graag vooraan bij een concert of festival om zoveel mogelijk mee te kunnen galmen met mijn favoriete artiesten.  Goed, daarmee heb ik de belangrijkste zaken toch wel van mijn lijstje afgestreept. Dat moet ook wel als perfectionist zijnde, toch?

Op mijn blog probeer ik zoveel mogelijk inspirerende artikelen plaatsen. Dat doe ik vooral door de nadruk te leggen op positiviteit. De wereld ziet er alleen daardoor al een stuk mooier uit! Verder kan ik het niet laten om mijn persoonlijke ervaringen met jullie te delen. Deze ervaringen kunnen over van alles gaan. Denk bijvoorbeeld aan recente gebeurtenissen of over de reizen die ik heb afgelegd. Ik deel dus graag mijn kijk op de wereld. Heel af en toe zal ik ook ingaan op leuke boeken, spannende series en bijzondere platen. 

En daarmee komt een lang verhaal weer ten einde. Wees niet bang om vragen te stellen als je ze hebt! 

Een lieve groet van mij,
Esmay

-

Foto's zijn zelf gemaakt tenzij anders vermeld. Ik ben geen eigenaar van de gratis stockbeelden die ik gebruik voor mijn artikelen. 

Subscribe