De zomerse dilemma’s tag

dinsdag, juli 19, 2016


De bovenstaande foto heb ik niet zelf gemaakt.

Eindelijk is het lekker weer! Om dat te vieren wil ik de komende uurtjes graag buiten door brengen. Toch is dat best moeilijk als je opeens allerlei leuke tags tegen komt. Via Bettie kwam ik bijvoorbeeld in aanraking met deze originele vragenlijst. Ik ga daarom eerst even tijd vrij maken voor een aantal moeilijke dilemma's. Time to start!

Op blote voeten door het gras OF Op blote voeten door de branding? 
Daar hoef ik niet lang over na te denken! Ik vind het namelijk heerlijk om door de branding te lopen. Ik moet er trouwens ook niet aan denken om telkens gekriebeld te worden door gras. Daar wonen veel te enge beestjes in. 

Een vakantie op een tropisch eiland OF Een zonnige, culturele stedentrip
De culturele stedentrip spreekt mij het meeste aan. Ik weet honderd procent zeker dat ik gauw ben uitgekeken op een tropisch eiland. Rustvakanties zijn namelijk niets voor mij. Ik ga veel liever op ontdekkingstocht door een onbekende stad. En het zonnetje is dan mooi meegenomen, toch?

Jouw diner bestaat alleen nog maar uit homemade pastasalade's OF Jouw diner bestaat alleen nog maar uit barbecueën
Moeilijk! Ik vind pastasalade heerlijk, maar ik denk dat ik er gek van zou worden als ik het elke dag moet eten. Ik denk dat ik daar bij barbecueën minder snel last van heb. Vleesvervangers kunnen namelijk altijd vervangen worden voor vis, aardappelen en groenten. 

Zwoegen in de sportschool OF Workouts in de buitenlucht
Om eerlijk te zijn vind ik de sportschool verschrikkelijk. Iedereen zweet een duizend liters en zit vervolgens overal aan. Dan ben ik liever actief bezig in de buitenlucht (ook al staat daar tegenover dat ik word getreiterd door een grasmat). 

Iedereen denkt dat jij de zon tevoorschijn tovert OF Niemand wil ooit nog met jou op vakantie
Alleen op vakantie gaan lijkt mij best leuk. Het is zelfs de uitgelezen mogelijkheid om nieuwe mensen te leren kennen. Toch lijkt het mij nog leuker om de wereld te verkennen met wat gezelschap om mij heen. Ik kies daarom toch voor optie één. Schouders ophalen en doorgaan! 

Een hele zomer doorbrengen in Scandinavië OF Een hele zomer backpacken door Azië
Deze keuze is snel gemaakt! Scandinavië staat namelijk al jaren op mijn verlanglijstje. Het lijkt me heerlijk om daar een aantal maanden te verblijven. Daarnaast spreekt Azië mij ook niet aan. Het lijkt me veel leuker om het noorden te verkennen. 

Nooit meer jouw teennagels lakken OF Nooit meer slippers dragen
Ook met deze keuze heb ik niet zoveel moeite. Ik lak nooit mijn nagels en dus ook niet mijn teennagels. Ik kan er namelijk heel slecht tegen dat nagellak zo snel gaat slijten. Dat is de vloek van de perfectionist, haha. Ik blijf daarom gewoon slippers dragen. 

Je draagt de hele zomer een nét te kort zomers rokje OF Je mag nooit meer jouw benen ontharen
Deze is echt heel gemeen! Rokken draag ik al met veel moeite, omdat ik vrij onzeker ben over mijn benen. Een te korte rok zou ik daarom verschrikkelijk vinden om te dragen. Ik kies er dan liever voor om altijd een broek te dragen. Dan blijf ik me tenminste goed voelen.

Iedere nacht illegaal kamperen in een weiland OF Iedere nacht doorbrengen onder de sterrenhemel
Eerlijk gezegd vind ik het niet zo fijn om regels te verbreken. Stiekem ben ik daar veel te braaf voor. Ik zou het heel traumatisch vinden om betrapt te worden tijdens het illegaal kamperen. Ik kies daarom voor optie twee. Ik word liever een nacht nat geregend, haha. 

Jouw favoriete ijsjessmaak is nergens meer verkrijgbaar OF Je mag de hele zomer geen zoetigheid meer
In de zomermaanden kan ik intens genieten van citroenijs. Ik zou het heel rot vinden als deze smaak van de markt verdwijnt. Sterker nog: dat zou mijn grootste nachtmerrie zijn! Ik sla dus alle zoetigheid met plezier af. 

Iedere zomer hoor je altijd 'Op een onbewoond eiland' van Kinderen voor Kinderen in jouw hoofd OF Bij het horen van muziek begin je onuitstaanbaar te huilen
Wat een dilemma, jeetje! Ik zou het heel rot vinden als ik elke zomer een vervelend kinderliedje in mijn hoofd heb. Toch lijkt het mij een beter idee dan wanneer ik altijd moet huilen bij het horen van muziek. Gelukkig ken ik 'Op een onbewoond eiland' niet zo goed en kan ik maar twee zinnen opdreunen. Dat maakt de keuze alweer wat makkelijker! 

Deze moeilijke dilemma's werden overigens verzonnen door Renske. Met dat gezegd vind ik het wel leuk om jullie even een dilemma aan voor te schotelen. Wat zouden jullie kiezen: Jouw diner bestaat alleen nog maar uit homemade pastasalade's OF Jouw diner bestaat alleen nog maar uit barbecueën? 

You Might Also Like

22 reacties

 1. Wat een leuke tag is dit! En wat een lasting dilemma, maar ik ga dan toch voor het BBQ'en. Ik hou hier ontzettend van omdat ik het een gezellige aangelegenheid vind tijdens de zomer en je eindeloos kunt varieren en er dus ook pasta bij kunt eten :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Daar had ik nog niet eens aan gedacht, maar dat is natuurlijk waar ook! Lang leve de BBQ, haha.

   Verwijderen
 2. Homemade pastasalades! Echt wel, haha. Denk alleen dat mijn vriend gaat huilen dat ik geen barbecue heb gekozen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gelukkig zijn daar ook weer genoeg variaties op te vinden (anders zou iedereen denk ik gaan huilen :')). Ik vind al die verschillende reacties zo leuk om te lezen!

   Verwijderen
 3. Wat een leuke tag! Past goed bij dit weer. Mijn antwoord is simpel: Bbq! All day every day.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke tag om te lezen. Ik moet hem nog eens gaan invullen, hoewel de meeste ik gelijk een antwoord op heb en het geen dilemma is.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat maakt het inderdaad een stuk makkelijker, haha. Ik was er wel een tijdje mee bezig, maar ik vond het alsnog super leuk om in te vullen.

   Verwijderen
 5. Tja, dat hangt er vanaf natuurlijk. Krijgen we dan in de winter geen avondeten of stappen we dan over op een winter-bbq? ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, waarschijnlijk het laatste. Lekker kampvuurtje erbij :'). Jeetje, moet er niet aan denken...

   Verwijderen
 6. Leuke tag! Lastige dilemma's ook. Ik vind zowel bbqen als pastasalades eigenlijk alleen af en toe lekker haha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Snap ik! Het is ook niet iets wat ik echt elke dag zou willen eten, haha. Gelukkig is het ook niet de werkelijkheid.

   Verwijderen
 7. Ben ook niet zo zelfzeker over mijn benen, broeken for the winning!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuke antwoorden op deze tag. Ik zou kiezen voor elke dag barbecueën!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuke tag! Als antwoord op jouw (onwijs lastige) dilemma: ik zou dan toch kiezen voor barbecuen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Stiekem is 'ie ook net zo leuk om in te vullen :)! Dank je wel voor je reactie Monique!

   Verwijderen
 10. Ik houd van tags. Ik vind lijstjes leuk en ik vind het leuk om antwoorden van anderen te lezen. Ik zou voor backpacken kiezen. Ik ben een echte backpacker in hart en nieren en op vakantie gaan en alles uitgestippeld hebben, maakt me juist ongelukkig. Azië is mijn favo werelddeel en ik ben er vaak. Maar het verveelt nog steeds niet. Geef mij maar een rugzak en weg ben ik.

  En ik zou voor de pasta gaan. Alleen maar de hele tijd vlees eten, vind ik ook niets.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat leuk om te lezen! Ik denk dat ik er misschien iets te 'bang' voor ben. Ik wil graag controle houden over de situatie en dat kan bij dat soort activiteiten niet. Misschien ga ik toch nog eens de uitdaging aan als ik een paar jaartjes ouder ben. Ik geloof namelijk wel dat Azië een enorme diversiteit kan aanbieden. Dat lijkt me dan wel weer fascinerend.

   Verwijderen

Subscribe